En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her zaman serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut gayrı bir mâni bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan gestaltlar muhtevain yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi namına olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların temel antrelerinde veya koridor bölümlerinde yangının keskin bir biçimde meydana gelmesi özellikle yüce katlı bünyelarda hayat veya pencerelerden geçiştirmek kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri sıkışık bir incelemeye yayımcı tutulur. Bünyeların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, bünyeların haricinde mevcut ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı harbi rahatlıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Bünyelır? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Genel amacı insanların binayı hüsran görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz hileır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi Yangın kapısı istanbul içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli sarrafiyelı kriterler görüş önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page